Sposób przygotowania

Kaszę ugotować w rosole z kostki, odcedzić i wymieszać z 5 łyżkami oliwy z oliwek. Cebulę posiekać i podsmażyć. Mięso podzielić na mniejsze części i ugotować z listami laurowymi, pieprzem, zielem angielskim i solą. Ugotowane mięso pokroić w kostkę, wymieszać z cebulą i kaszą. Formę do zapiekania wysmarować tłuszczem i przełożyć zapiekankę. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać 20 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam takie zapiekanki
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !