Sposób przygotowania

Zrobić galaretkę jak na opakowaniu. Później maczać w niej biszkopty i ułożyć na tortownicy. Jajko, żółtka, cukier puder zmiksować robotem. Następnie dodać do tego ser, budyń, mleko i olej. Wszystko porządnie utrzeć. Wylać na biszkopty. Piec około pół godziny. Gdy już wyjmiemy z piekarnika, poukładać na tym banany i truskawki i zalać lekko tężejącą galaretką. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    z bananami i truskawkami, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne ciasto
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo apetyczne ciacho :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !