Sposób przygotowania

Gotujemy 1 litr wywaru warzywnego i dodajemy pokrojoną paprykę, ostrą papryczkę, pokrojonego w paseczki ogórka i sok pomidorowy.
Na patelni przysmażamy masło z czosnkiem i pokrojoną piersią z kurczaka. Dusimy i dodajemy do zupy. Gotujemy ok 20 min. Po tym czasie dodajemy łyżeczkę oregano, drobno pokrojony czosnek w ilości wedle uznania i jogurt z mąką. Dosładzamy do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ciekawa jestem jak smakuje muszę ją wypróbować bo przepis jest bardzo ciekawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ciekawa jestem jak smakuje muszę ją wypróbować bo przepis jest bardzo ciekawy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiej zupki jeszczemie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ja też ale spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !