Sposób przygotowania

Kabaczek pokroić w 2 cm plastry, posolić z obu stron i odstawić do lodówki aż puszczą sok.
Resztę warzyw pokroić i udusić w garnku nie dodając wody, doprawić przyprawami do smaku (solą, wegetą).
W czasie duszenia warzyw podsmażamy plastry kabaczka obtoczone w mące na złocisty kolor i wkładamy do żaroodpornego naczynia, zalewamy uduszonymi warzywami i posypujemy żółtym serem. Wstawiamy do nagrzanego do 180 st. piekarnika na ok 40 min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !