Składniki:
żółta fasolka szparagowa | 2 kg |
marchew | 40 dag |
cebula | 40 dag |
przecier pomidorowy | 6 łyżek |
olej | 2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
cukier | 5 łyżek |
sól | 3 łyżki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
żółta fasolka szparagowa | 2 kg |
marchew | 40 dag |
cebula | 40 dag |
przecier pomidorowy | 6 łyżek |
olej | 2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
cukier | 5 łyżek |
sól | 3 łyżki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: