Sposób przygotowania

Masło ucieramy ze szklanką cukru oraz 1 cukrem waniliowym i wbijamy kolejno jajka. Mąkę, proszek do pieczenia oraz kakao przesiewamy przez sito i dodajemy do masła, cały czas mieszając.
Ciasto przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia prostokątnej formy i pieczemy ok. 30 minut w temp. 175*C. Po upieczeniu wyjmujemy z formy i studzimy.
Twaróg, pół szklanki cukru, opakowanie cukru waniliowego i sok z cytryny ucieramy mikserem na gładką masę, którą rozsmarowujemy na cieście. Na wierzchu układamy owoce i zalewamy tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    taki deserek pół na zimno ?:))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !