Sposób przygotowania

Mięso płuczemy, osuszamy i doprawiamy solą, papryką i pieprzem. Podsmażamy na suchej patelni. Warzywa myjemy. Ogórki i pomidora kroimy na plasterki a sałatę rwiemy na kawałki. Placki tortilli podgrzewamy na suchej patelni z obu stron. Smarujemy ketchupem, sosem czosnkowo-koperkowym http://www.doradcasmaku.pl/przepis/143437/sos-czosnkowo-koperkowy-.html. Kładziemy mięso, warzywa, sypiemy sałatą i zwijamy. Pakujemy w folię aluminiową, żeby ciepło dłużej trzymało.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna taka kolacja
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna tortilla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !