Składniki:
matiasy | 30 dag |
mleko | 1/2 szk |
sos | |
jajko | 2 szt |
cebula | 1 szt |
margaryna | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
matiasy | 30 dag |
mleko | 1/2 szk |
sos | |
jajko | 2 szt |
cebula | 1 szt |
margaryna | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: