Sposób przygotowania

Skrzydełka zalać wodą, zagotować. Dodać kostkę rosołową. po kilkunastu minutach dodać ryż, wymieszać. Kiedy wszystko będzie miękkie dodać koncentrat pomidorowy, zagotować. Potem dodać rozkruszony serek, mieszając, rozpuścić go. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawe jak smakuje taka zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię pomidorówkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    też tak robię i jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetna ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawe rozwiązanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy przepis :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    fajna
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też często dodaję serek topiony do pomidorowej, jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubię pomidorową z ryżem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !