Sposób przygotowania

Najpier zrób zalewę: papryczki chili posiekaj. Wlej zimna wodę do garnka, dodaj sól, pieprz, cukier, ocet winny, papryczki i liście tymianku.
Teraz zrób marynatę: połącz keczup, musztardę i olej. Dopraw sola i pieprzem.
Żeberka poprzekrawaj wzdłóż kości i gotuj 70 min., aż mięso będzie odchodzić od kości. Wyjmij i schłódź. Obtaczaj żeberka w marynacie i opiekaj na grillu ok 15 min. Podawaj ze świeżymi warzywami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Wszystko fajnie ale ketchup feee ;/
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    wygląda apetycznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe:{
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudownie smaczne, aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię żeberka :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !