Składniki:
Ciasto: | |
mąka pszenna | 20 dkg |
masło | 10 dkg |
sól | 1 łyżeczka |
Farsz: | |
boczek wędzony | 20 dkg |
śmietana | 200 ml |
jajko | 4 szt |
sól | |
pieprz | |
woda zimna | 3 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
ser ementaler | 15 (tarty) |
Ciasto: | |
mąka pszenna | 20 dkg |
masło | 10 dkg |
sól | 1 łyżeczka |
Farsz: | |
boczek wędzony | 20 dkg |
śmietana | 200 ml |
jajko | 4 szt |
sól | |
pieprz | |
woda zimna | 3 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
ser ementaler | 15 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: