Sposób przygotowania

Kapustę ugotuj w osolonej wodzie. Odciśnij, ostudż. Cebulę obierz, posiekaj. Zeszklij na oleju. Bułkę namocz, odciśnijKapustę, cebulę i bułkę zmiel. Dodaj mięso, jajko, trochę bułki tartej. Wyrób, przypraw. Jeśli masa jest rzadka dodaj jeszcze trochę tartej bułki. Z masy uformuj podłużne kotlety. Obtocz w pozostałej tartej bułce. Usmaż z obydwu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    kiedys zrobiłam,były bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !