Sposób przygotowania

1. Grzyby pokrój. Cebule obierz, pokrój na plasterki, zeszklij na rozgrzanej oliwie. Dodaj grzyby, smaż 4 min. Wsyp opłukany, osączony pęczak, praż 4 min. Wlej szklankę bulionu, duś, aż odparuje.
2. Gotując, dolewaj pozostały bulion. Pęczak ugotuj na pół twardo. Dodaj natkę i łyżeczkę masła, wymieszaj, przypraw.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smacznie i zdrowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !