Sposób przygotowania

Gotujemy wywar na kościach, dodajemy do niego pokrojone w kostkę marchewki i ziemniaki. Gotujemy do miękkości wraz z liściem laurowym, zielem angielskim i pieprzem ziarnistym. Fasolę odcedzamy z zalewy i dodajemy do zupy. Gotujemy przez około 15 minut. Przygotowujemy zasmażkę( z mąki i masła) i zaprawiamy nią zupę. Następnie dodajemy do smaku sól, pieprz i odrobinę majeranku. Zupę przed podaniem posypujemy posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Smacznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    zupy są bardzo pożywne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z czerwoną jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wygląda cudnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !