Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski o grubośći 1 cm. Posolić, popieprzyć i obłożyc plasterkami czosnku. Odstawić na 20 min. Smażyć na rumiano. Mięso przełożyć na półmisek. Na drugiej patelni rozgrzać masło i smażyć przez 2-3 min. orzechy włoskie, dodać kiełki sojowe i smażyć kolejne 2-3 min. Mięso polać sosem. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pomysłowe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dobre połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podoba mi się ten przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    indyk z orzechami ,ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł na obiadek, super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się dziś skuszę
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !