Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć i zetrzeć na tarce jarzeniówce. Lekko osolić. Można dodać posiekany koperek. Świetnie smakuje ze świeżymi ziemniakami i kotletem schabowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    baaaardzo lubię rzodkiewkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne rzodkiewki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    apetycznie wygląda i jest zdrowa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    łatwe i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ja kroję w plastry, ale taka też może być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !