Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć,przełożyć do miski i zalać szklanką mleka.Odstawić na ok.2 godziny.Następnie odsączyć wątróbki na papierowym ręczniku.i obtoczyć w bułce tartej.Obsmażyć na oleju i przestudzić.Cebulę,jabłka i ogórki obrać i pokroić w kostkę.wystudzoną wątróbkę pokroić w paski.wszystkie składniki przełożyć do salaterki.Koperek i pietruszkę drobno posiekać dodać do sałatki i wymieszać dodając majonez.Schładzać w lodówce kilka minut.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo lubię wątróbkę ale w sałatce jej nie jadłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to też coś nowego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agullaa1

    sałatka z wątróbki muszę spróbować i to nawet dziś na kolację!! dzięki za podpowiedź:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przepyszny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !