Sposób przygotowania

Grejpfruty sparzyć wrzątkiem.Z jednego zetrzeć na tarce skórkę i wycisnąć z wszystkich sok.Żelatynę rozpuścić .Sok z cytryny,cukier,startą skórkę i jajka połączyć z jajkami.Miksować do uzyskania jednolitej masy.Dodać sok z grejpfrutów połączony z żelatyną.Dobrze wymieszać.Kremówkę ubić na sztywno i połączyć z masą grejpfrutową.Powstały krem przełożyć do pucharków i schłodzić.Posypać wiórkami czekoladowymi.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawy i pyszny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    taki krem to dla mnie nowość warta wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Warto spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pewnie smaczny ten deserek tylko te surowe jajka......
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !