Sposób przygotowania

Mięso kroimy w zgrabną kostkę i smażymy na 2 łyżkach oleju z dodatkiem przyprawy. Ryż gotujemy ok 15 minut w osolonej wodzie. Na dno salaterki kładziemy kilka listków zielonej sałaty, na to dajemy połowę ryżu, trochę majonezu oraz połowę pokrojonej w kostkę papryki i cebuli, na to kładziemy część mięsa i smarujemy majonezem. Drugą warstwę układamy analogicznie: ryż-warzywa-mięso i majonez do dekoracji.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Wypróbuję przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Pyszna sałatka!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne lubie ryż
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !