Sposób przygotowania

Seler zetrzyj na tarce, skrop obficie sokiem z cytryny. Obrane, pozbawione gniazd nasiennych jabłko również zetrzyj na tarce. Połącz z selerem. Z pomarańczy usuń skórkę i białe błony, pokrój, dodaj do surówki wraz z chrzanem, składniki połącz.
Sos: Śmietanę i jogurt lekko ubij z przyprawami, zalej nim surówkę, wierzch ozdób cząstkami mandarynek. Podawaj na liściach sałaty nie później niż 10 minut po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !