Sposób przygotowania

Budyń ugotować w 1/2 l mleka.Wystudzić i utrzeć z margaryną.Schłodzoną śmietanę ubić na sztywno i dodać rozpuszczoną żelatynę.Czekolady roztopić.Na blaszce ułożyć warstwę herbatników,na to masę karmelową.Znowu warstwę herbatników,na nie bitą śmietanę.Na wierzch ułożyć ostatnią warstwę herbatników.Polać stopioną czekoladą i posypać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Fajna nazwa - pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodko, przez żołądek do serca...
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo fajny
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    proszę o taki pocałunek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też bym zjadła:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Super słodziutki deser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Intrygująca nazwa deseru.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stefcia

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !