Sposób przygotowania

1. Majonez połaczyć z jogurtem i nsokiem z cytryny. Mięso skropić przyprawą w płynie i oprószyć przyprawą do dań, rozmarynem i curry. upiec na grillu lub patelni grillowej, pokroić w paski. Ziemniaki obrać, pokroić w cząstki i ugotować w posolonej wodzie 97 min.).
2. Pieczarki również pokroic w plastry i podsmażyć na oleju, ostudzić.
3. Szpinak oczyścić, umyć, odsączyć. Cebulę obrać i pokroić w plastry. Na półmisku układać kolejno: liście szpinaku, mięso, pieczarki i cebulę. Całość polać przygotowanym sosem majonezowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapowiada się na smaczne danie,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    warto spróbowa?
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    extra:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !