Sposób przygotowania

Ciasto rozmrozić.owoce pokroić na mniejsze kawałki,dodać cukier i podgrzewać na małym ogniu ok 4 minuty.Dodać cynamon i wymieszać.Ciasto rozwałkować kładąc jeden kawałek na drugi.Masło roztopić i posmarować nim ciasto.Posypać bułką tartą.Na środek wyłożyć owoce,zostawiając wolne miejsce przy krawędziach.Zawinąć strudel,szczelnie zlepiając brzegi.Piec 40 minut w temp.200 st.C.Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    musi być smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić w sezonie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności prezentujesz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !