Sposób przygotowania

Cebule zeszklić na masełku , tylko nie całym , wątróbkę posiekać i połączyć z mięsem mielonym , cebulą, jajkiem i łyżką ziół do drobiu, doprawiamy równiez wszystkimi przyprawami pozostałymi. Z kurczaka obcinamy szyje i skrzydełka a tuszkę wypełniamy farszem , masłem oprószyć solą , pieprzem i umieszczamy kurczaka w brytfance posmarowanej olejem . Pieczemy godzinę w 180 st.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !