Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno, dodajemy oba rodzaje cukru i żółtka.Dodajemy oba rodzaje mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, lekko mieszamy.Wylewamy do tortownicy wyłożonej folią aluminiową i pieczemy w temp. 175 stopni około 25-30 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajna baza do tortu np.śmietanowego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    albo do innych:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    proste ciasto a jakie pyszne - POLECAM :))))
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Piękny biszkopt.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    proste i pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super,często taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    robię podobny :) polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super,taki lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super biszkopt
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczny biszkopcik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Robię taki i jest pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    polecam, nawet z samym dżemem smakuje wyśmienicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    rzeczywiscie pulchniutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super Ci wyszedł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    piękny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    to jest baza na przepyszne słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pod tort idealny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    cudny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    rewelacyjny :) jaki piękny kolor na zdjęciu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wyrośnięty biszkopt nie tylko dla wtajemniczonych :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    no proszę jaki ładny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    muszę wypróbować wg twoich proporcji
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny biszkopcik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    no, no z 6 jajek to musi być piękny :)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajny biszkopcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !