Sposób przygotowania

Jabłka obrać do połowy wysokości, wydrążyć gniazda z pestkami. W wydrążone miejca włożyć dżem wiśniowy. Jabłka przełożyc do naczynia żaroodpornego i zapiekać 20 min. w temp. 180 stopni. Ubić pianę z białek dodając cukier. Na 5 min. przed końcem zapiekania na każdym jabłku ułożyć pianę i posypać posiekanymi orzechami włoskimi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super pomysł na deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapiekam jabłka ale z tą pianą fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyborne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !