Sposób przygotowania

Do 1 litra wrzącej wody dodajemy przyprawy i gotujemy 3 minuty.Wkładamy kotlety i gotujemy ok.5 minut.Odcedzamy i studzimy.Jajko roztrzepujemy i mieszamy z mlekiem.Kotlety wystudzone doprawiamy solą i panierujemy w jajku i sezamie.Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron ,aż sezam się lekko zezłoci.Odsączyć na papierowej serwetce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy nie miałam okazji ich robić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne,delikatne kotleciki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !