Sposób przygotowania

Mak zalać wrzątkiem i odstawić na kilka godzin aby spęczniał. Odcedzić i zmielić. Dodać miód, śmietanę, bakalie i cukier. Przełożyć do naczynia żaroodpornego i prażyć 20 min., ostudzić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mak własnej roboty najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kluski z taki makię to pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !