Sposób przygotowania

Kurczaka podzielić na części i podsmażyć na maśle wraz z pieczarkami i cebulkami na złoty kolor. Dodać wino, doprawić do smaku solą oraz pieprzem i dusić pod przykryciem ok. 40 min. Do otrzymanego sos dodać śmietanę, dokładnie wymieszać i chwilę podgrzać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mięsko bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musi być smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !