Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć,osuszyć ,usunąć lotki oraz kości i posypać przyprawami.Pieczarki oczyścić,usmażyć na oleju razem z cebulą.Doprawić,wystudzić i wymieszać z natką pietruszki.Farszem nadziać skrzydełka i spiąć wykałaczką.Olej wymieszać z czosnkiem i papryką.Skrzydełka wymieszać w oleju i schłodzić jakiś czas.Grillować z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zazwyczaj faszeruję udka a tu proszę:) i skrzydełka można.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przepyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !