Sposób przygotowania

Posoloną polędwicę wieprzową marynujemy całą noc w oleju smakowym (ja wziąłem z marynowanego na ostro czosnku) wymieszanego z octem. Następnie kroimy ją w plasterki grubości 5 cm. Na rozgrzaną patelnię grillową wrzucamy plasterki polędwicy i smażymy na rumiano. Przewracamy i dodajemy połówki pieczarek. Smażymy wszystko razem, w między czasie przewracając pieczarki. Pod koniec smażenia układamy kromkę chleba i wbijamy jajko. Smażymy do ścięcia żółtka jajka. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super jedzonko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    No śniadanko pierwsza klasa ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pyszności, szczególnie, że jestem mięsożerna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    No no no, wypasione śniadanie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !