Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielony groszek puszka
kiełki rzodkiewki
majonez mały
jogurt naturalny 1\\3 szklanki
oliwa 1 łyżka
ser żółty 100 g
prażony słonecznik 1\\2 szklanki
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Ugotowane jajka przekroić na pół wydrążyć ze skorupki i drobno posiekać , dodać wszystkie składniki farszu , odkładając troszkę kiełków i groszku do dekoracji. Dobrze wymieszać , nakładamy do pełna do pustych skorupek i udekorować kiełkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 01.12.2013 15:13
lubię takie jajka
Granita 17.02.2013 00:41
rewelacyjny przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak