Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, dodać do niej kukurydzę, pokrojoną w kostkę cebulę i przekrojone na pół pomidorki. Truskawki zmiksować z oliwą, octem, cukrem, musztardą, papryką i bazylią. Sosem polać sałatkę, wymieszać. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ciekawa jestem jak smakuje połączenie warzyw z sosem truskawkowym...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Sezon truskawkowy w pełni, więc zaczęłam z nimi eksperymentować. Jak dla mnie wyszły te eksperymenty smakowite.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !