Sposób przygotowania

jaja z cukrem ubijamy na puch dodajemy mąkę z proszkiem i kakao i pomalutku wlewamy mleko , dodajemy pokruszoną dobrą czekoladę , pieczemy w tem 180 st ok 45min

Komentarze

  • 15
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    czekolada sprawia wrazenie płynnej masy po przekrojeniu i fajnie sie komponuje smakowo
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pysznie się prezentuje:)
  • 15
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i tak smakuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    dawno nie jadłam. Ciasto z dzieciństwa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !