Składniki:
kalarepa | 80 dag |
kiełbasa | 25 dag |
olej | 2 łyżki |
żółty ser | 15 dag |
keczup | 3-4 łyżki |
starty chrzan | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | 1 szt |
kalarepa | 80 dag |
kiełbasa | 25 dag |
olej | 2 łyżki |
żółty ser | 15 dag |
keczup | 3-4 łyżki |
starty chrzan | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: