Sposób przygotowania

Ryby myjemy i suszymy.Smarujemy je wewnątrz oliwą i oprószamy solą i pieprzem,w środku i na zewnątrz.Ryby owijamy boczkiem i układamy na grillu,w drucianej siatce do grillowania ryb,albo owijamy w folię aluminiową(podziurkowaną).Pieczemy z obu stron po kilka minut.Najlepiej smakuje z dressingiem ziołowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ależ smakołyki
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczna taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczny pomysł lubię pstrąga
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny,też lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam takiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ładnie podany i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ach te rybki, są świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super wyszedł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super wyszedł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetnie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !