Sposób przygotowania

Ugotować makaron z 2 łyżeczkami soli na pół twardo, odcedzić. Na oliwie usmażyć kiełbasę pokrojoną w plasterki, dodać makaron, suszoną bazylię i 1 łyżeczkę przyprawy na grill z ziołami, podsmażyć wszystko razem, włączyć, dodać 4 łyżki czerwonego pesto wykonanego wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/140242/czerwone-pesto-czyli-tzw-pesto-alla-siciliana-.html, dokładnie wymieszać, wyłożyć na talerz, ozdobić świeżą bazylią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    wygląda apetycznie
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    ooo makaronik ^^ też miałam dzisiaj ,,uwielbiam makaroniki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !