Sposób przygotowania

Sprawioną flądrę skrapiamy cytryną,nacieramy przyprawą do ryb.Odkładamy na godzinę do lodówki.Następnie wkładamy do środka ryby po gałązce przypraw.Skrapiamy oliwą,zawijamy w folię aluminiową.Pieczemy 15-20 minut.5 minut przed końcem pieczenia rybę okładamy plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !