Sposób przygotowania

Jajka bialka oddzielamy od żóŁtek. biaŁka miksujemy z cukrem a żóŁtka mieszamy z proszkiem do pieczenia. do biaŁek dodajemy żóŁtka , make , kakao i budyn. mieszamy wylewamy do wysmarowanej formy pieczemy 30 minut,

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia36

    Świetny;-) mi niestety nigdy nie wychodz;-(
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny biszkopt
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z olejem nie robiłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z olejem nie robiłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !