Sposób przygotowania

Roztopić margarynę, ostudzić. Jajko ubić z 1/2 szklanki cukru, dodać mąkę, proszek do pieczenia i roztopioną margarynę. Wyrobić ciasto. Tortownicę natłuścić i posypać bułką tartą. Wyłożyć ciasto. Na ciasto wyłożyć czarne porzeczki i posypać pozostałym cukrem. Piec 45 min. w temp. 200 stopni. Przed podaniem udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Aż się rozmarzyłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    nigdy nie robiłam z porzeczkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z porzeczkami ciasta nie robiłam,czas spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo dobre ciasto, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !