Sposób przygotowania

Tortownicę wysmarować tłuszczem i wyłożyć biszkoptami. Wolną przestrzeń pomiędzy biszkoptami wyłożyć pokruszonymi biszkoptami. Truskawki pokroić na ćwiartki i wymieszać z połową cukru, wyłożyć na biszkopty. Białka ubić na szytwną pianę, dodać resztę cukru i cukier waniliowy, wyłożyć na truskawki. Piec w temp. 180 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam truskawki..podoba mi sie ten przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny deser
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !