Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w półplasterki i szklimy na maśle (lub oleju). Kapustę szatkujemy, dodajemy do cebuli i zalewamy małą ilością wody (aby nie przywarła do dna garnka. Wszystko razem dusimy doprawiając solą, cukrem i pieprzem. Gdy kapusta będzie już na wpół miękka dodajemy pokrojone w kostkę pomidory (wcześniej sparzone i obrane ze skórki) oraz koperek. Dusimy jeszcze razem ok. 15 minut

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    spróbuję ,bo robiłamtaką ale bez pomidorów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, uwielbiam młodą kapustkę, a z pomidorami może być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    niezły przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Nigdy nie robiłam z pomidorami muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Michał2

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janina

    Swietna kapustka:)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    zjadłabym ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Chętnie bym taką zjadła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    florka

    bardzo smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    Bardzo smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !