Sposób przygotowania

Kalafior dokładnie myjemy, odrywamy na drobno, włoszczyznę myjemy i kroimy w kostkę po czym wkładamy do gotującej wody wraz z przyprawami i olejem i gotujemy do miękkości. Zaprawiamy śmietaną z mąką a pod koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam tą zupe
  • 6
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    smaczna i pożywna :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    Moja ulubiona zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !