Sposób przygotowania

Kotlety z karczku myjemy i osuszamy.Natkę pietruszki myjemy i drobno kroimy.Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w plasterki.Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i moczymy kotlety w marynacie w chłodnym miejscu minimum 6 godzin.Pieczemy na grillu z dwóch stron.Podajemy z ulubionymi warzywami i bagietką.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    koniecznie muszę przyrządzić taką karkówkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Sezon grillowania rozpoczęty :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !