Sposób przygotowania

Filety oczyszczamy, myjemy i kroimy w grubą kostkę- obficie przyprawiamy, polewamy oliwą - dokładnie mieszamy, przykrywamy i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Na patyczki do szaszłyków nabijamy na przemian kurczaka, plastry salami zwinięte w połówki, zwinięty boczek i pokrojoną cebulę.
Grillujemy.
Podajemy z pikantnym sosem lub ketchupem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Taki zestaw jest rzeczywiście piekielnie smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię pikantne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ja również bardzo lubię PIKANTNE potrawy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    koniecznie trzeba wypróbować :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super szaszłyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    smacznie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !