Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w niewielkie kawałki.
Cebulę kroimy w piórka a następnie podsmażamy, gdy się ładnie
zarumieni dodajemy wątróbkę i smażymy ok 10min na małym ogniu, co
jakiś czas mieszając. Ananasa kroimy w kostkę. Jabłko w plasterki.
Owoce dodajemy do wątróbki, dodajemy sok z ananasa i dusimy, aż
wątróbka będzie miękka. Gotową doprawiamy do smaku. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo apetycznie wygląda:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    muszę zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł z tym ananasem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy pomysł na wątróbkę, i lżej strawny i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !