Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez 2-3 godziny. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Połączyć z sokiem pomidorowym, żółtkami oraz solą, pieprzem i papryką. Śledzie obtaczać w mące i smażyć na oleju na złoty kolor. Śledzie ułożyc w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem i zapiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ale mam ochote na takie śledziki-mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    muszę takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    chyba zrobię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysł,extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takie to bym z chęcią zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna ta portugalia w sledziach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie nowość chętnie bym spróbowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !