Sposób przygotowania

Cukier z żółtkami utrzeć na kogel mogel. Przebrać owoce, odstawić ¼ szklanki, resztę, przecisnąć przez sitko. Zagotować mleko z masłem i cukrem waniliowym kogel mogel uważać żeby nie zważyć i połączyć z przetartymi owocami. Schłodzoną podawać w miskach posypywać całymi owocami leśnymi. Super z herbatnikami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ogólnie nie przepadam za takimi zupkami owocowymi ale te owoce leśne brzmią ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To coś nowego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !