Sposób przygotowania

Z mięsa wyjmujemy kości solimy i pieprzymy. Pieczarki kroimy w plasterki przesmażamy, doprawiamy, studzimy. Na mięso kładziemy pieczarki, paski żółtego sera, rozmaryn zwijamy spinamy wykałaczką, obsmażamy i dusimy około 30 min. podajemy z surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe danie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    rewelacja
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    świetne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super...tylko jak wyjąć te kości?
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Fajny przepis. Świeży rozmaryn nadaje mięsom lepszy smak. Jadłam kiedyś pieczonego kurczaka w rozmarynie i był pycha :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię kurczaka w każdej postaci, na pewno pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jak ja dawno nie robiłam faszerowanych udek!:) aż mi zapachniały.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne do szybkiego zjedzenia...
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajna odmiana dla kurczaka. Udka wyglądają apetycznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    bardzo fajne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Super pomysł na odświętny obiad:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !