Sposób przygotowania

Rabarbar obrać ze skórki, pokroić na 1 cm plasterki, przełożyć do garnka, zalać 1 litrem wody, zagotować, dodać 4 łyżki cukru, 3 łyżki soku z cytryny, gotować na małym ogniu 20 minut. 1 łyżkę kisielu rozpuścić w małej ilości zimnej wody, wlać do kompotu, zagotować, przelać do dzbanka, wystudzić i wstawić do lodówki. Wg mnie jest to najlepszy kompot na upalne dni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    na upały najlepszy!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    moja mama uwielbia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    moja mama uwielbia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    moja mama uwielbia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    tez lubie ten kompot
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    tez lubie ten kompot
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    tez lubie ten kompot

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !